Veldlopen

Cross Vilvoorde , 29 november

De examens komen dichterbij en dat was te zien in Vilvoorde want vooral de “oudere” generatie van Pegasus was afgezakt naar de “Drie Fonteinen”. Bij de jeugd telden we slechts drie Pegasussers maar die deden het dan ook zeer goed. Hanne Van Doren behaalde een prachtige 2de plaats bij de tweedejaarspupillen. Milan Muyshondt is erg goed bezig op training en zag dat beloond met een 18de plaats (ook tweedejaarspupillen) en Esther Van Deuren (2de jaars miniemen) haalde alweer een top-10 –plaats binnen (8ste).

Zus Marthe van Deuren (cadetten) heeft een abonnement op het podium , ze werd knap derde. Lien Van Doren (scholieren) bevestigde haar goede prestatie van Mechelen met een 11de plaats. De gezondheidsproblemen van Jenna Wyns zijn blijkbaar eindelijk van de baan , na een mooie prestatie in Mechelen was haar volgende wedstrijd een schot in de roos: een prachtige overwinning! En het bleef podiumplaatsen regenen voor de Pegasussers: bij de juniors werd Ruben De Meersseman 2de , wat verderop volgeden Jarne April (10de) en een wederoptredende Pieter Van Buggenhout (lang out geweest met groeiperikelen) die de 14de plaats binnen haalde. In dezelfde wedstrijd werd Luc Commers 52ste bij de jonge masters.

Bij de seniors werd de broederstrijd deze keer beslist in het voordeel van Matthias (26ste) , de andere Van Buggenhout , Adriaan moest welgeteld 1 seconde prijsgeven. Darco Thielemans kaapte de 47ste plaats weg en Jeroen Daelemans (normaal in de korte cross te vinden) werd 67ste.

Heel wat mooie prestaties , 1 overwinning en drie podiumplaatsen: we mogen alweer tevreden zijn!

Show More

Related Articles

Close
Close