Piste

BK indoor!

Vandaag zakten 2 van onze atleten af naar de Topsporthal in Gent voor hun deelname aan het BK indoor.

Eerst aan de beurt was Sebastien. Voor zijn 60m startte hij in de 3de reeks waar hem baan 7 werd toegekend. Na een iet wat tragere start kwam hij toch nog in zijn ritme en eindigde in een tijd van 8.05.

Hoewel hij niet al tevreden is met deze tijd eindigde hij toch op een mooie en verdienstelijke 31ste plaats!!

In de vooravond was het dan de beurt Lars bij het hoogspringen. Lars startte bij een aanvangshoogte van 1,90m waar hij zonder probleem overging. Bij enkele tussenstops op 1,94 & 1,96 waagde Lars zich aan de grens van 2m. De opluchting was enorm toen hem dat ook lukte in 2 pogingen.

Na wat overleg werd de lat op 2,07m gelegd. De limiet voor EK scholieren. In zijn 3de en laatste poging raakt hij de lat lichtjes en viel ze uiteindelijk toch op de grond. De limiet is dus nog niet op zak maar hij keerde wel tevreden naar huis met de Belgische titel!!

Tijdens het hoogspringen, kwam Sebastien ook terug op de baan voor zijn 200m. Beide atleten kruisten mekaar op de baan, moedigden mekaar aan en Sebastien kon vol goeie moed naar de start.

Ook hier was zijn start iets minder maar hij eindigde in een tijd van 26.10. Een nieuw PR en CR!!

Hoewel het een lange dag was, keerden onze atleten (en hun ouders) moe maar tevreden terug huiswaarts.

Show More

Related Articles

Close
Close