Piste

Geert snelt naar Provinciale titel 200m

Naast het BK veldlopen, vond er in het weekend van 12 en 13 maart ook het BK / PK Indoor voor Masters plaats in Gent. Voor VAC zakten 4 atleten af naar Gent waaronder onze master Geert.

In zijn categorie kwam hij uit in de 60m en de 200m. De eerste discipline was zoals steeds de 60m. Hij startte in de snelste reeks en eindigde in een tijd van 8.01. Met deze tijd behaalde hij nationaal een 7de plaats en werd hij vice-provinciaal kampioen.

Later in de namiddag mocht Geert terug aan de slag op de 200m. Ook hier startte hij in de snelste reeks. Echter in de minder gunstige baan 2. Na een iet wat tragere start, kwam hij in het midden van de wedstrijd in zijn ritme en kon hij eindigen in een tijd van 26.28 Een verbetering van zijn PR maar net niet goed genoeg voor een podiumplaats. Toch een mooie 4de plaats op het BK en een verlenging van zijn provinciale titel op dit nummer.

Laat het zomerseizoen maar komen!

Show More

Related Articles

Close
Close