Geen categorie ekiden-2016_masters_bende-van-de-tiret

Published on oktober 16th, 2016 | by Pietdw

0

Ekiden , 15 oktober Brussel

Een ekiden is een aflossingsmarathon waarbij 6 lopers van eenzelfde team de afstand van een volledige marathon afleggen. Onze 3 Pegasus-teams stonden niet bepaald alleen aan de startlijn , meer dan 10000 loopsters en lopers gaven het beste van zichzelf op het golvende parcours in het park van Laken. Als toetje kregen ze in de laatste kilometer nog de nijdige klim aan de sterrenwacht te verwerken. Onze snelste ploeg bestond uit Lieven De Roo , Brent De Wachter , Ruben De Meersseman , Adriaan Van Buggenhout , Michiel Van Assche en Dieter De Ridder. Ze liepen een tijd van 2u28 bijeen , wat hen een 15de plaats bij de VAL-clubs opleverde. Daarmee waren ze veruit het snelste Pegasus-team van de laatste 3 jaar , voordien namen we ook deel aan deze Ekiden maar er waren regelmatig parcourswijzigingen zodat je de tijden moeilijk kan vergelijken. Het tweede team bestond uit Johan Van Dooren , Pieter Van Buggenhout , Jarne April , Jan Van Deuren , Chris  Meert en Jeroen Daelemans. Voor hen stond de klok stil na 3u03. Het Pegasus Ladiesteam behaalde het beste resultaat van de 3 ploegen want ze werden 13de bij de VAL-clubs in een mooie tijd van 3u17 (op enkele seconden na dezelfde tijd als vorig jaar). De jonge ploeg bestond uit Hannelore De Wachter , Astrid De Clercq , Esther Van Deuren , Gaby De Wachter , Helen Potloot en Marthe Van Deuren. Met deze Ekiden wordt het zomerseizoen afgesloten , 1 dag later wordt in Kapelle-op-den-Bos afgetrapt voor het winterseizoen.


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑
 • Partner

  Topsport
  Argenta

 • Belangrijk

  Happening nieuwe piste op 3 september (10u30)

  S2R infosessie 12 september om 20u30

  START S2R 19 september

  Weekend 29 sept tot 1 oktober

 • Clubrecord melden??

 • Upcoming Events

 • Kalender

  okt 2017 View all »

  MDWDVZZ
  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  11
  12
  13
  14
  16
  17
  18
  19
  20
  21
  23
  24
  25
  26
  27
  28
  29
  30
  31
 • Volg ons op Facebook

 • www.strava.com

  Loop je met een GPS horloge? Sluit je aan bij onze “club” op Strava! Kijk waar andere clubleden lopen en ontdek leuke (nieuwe) looppaden. Volg clubleden hun sportieve activiteiten op de voet. Help mee om zo veel mogelijk kilometers te lopen!