Veldlopen

Veldloop Mechelen , 11 november

Het veldloopseizoen draait alweer op volle toeren. De cross van Mechelen slaagt er de laatste jaren telkens in om de grote massa naar het recreatiedomein “de Nekker” te laten afzakken. Ook dit jaar was het niet anders , wedstrijden met 70 tot 80 deelnemers waren geen uitzondering.  Tussen de ongeveer 1000 starters waren er ook 14 pegasussers  die hun beste beentje kwamen voorzetten. Bij de pupillen meisjes bespeurden we Celeste en Jade in de massa. Beide meisjes zijn geen snelle starters maar ze rukten mooi op: Celeste veroverde de 19de plaats , Jade werd 54ste. Bij de pupillen jongens snelde Felix naar een 48ste plaats en ontsnapte Xander nipt aan een massale valpartij bij een wegversmalling om 36ste te worden. Hanne is weer helemaal de oude (na allerlei kwetsuren) , bij de miniemen meisjes behaalde ze een mooie 12de plaats. Ook bij de miniemen liep Milan , ondanks een geblokkeerde schouder , naar de 33ste plaats. Over naar de cadetten meisjes : Esther knokte zich naar een mooie 10de plek. Iets wat haar zus Marthe , bij de scholieren , enkele minuten later nog eens overdeed.  In deze wedstrijd kaapte Sara dankzij een snedige eindspurt de 21ste plaats weg. Gewoontegetrouw kregen we de grootste groep Pegasussers aan de start van de korte cross. Brent werd hier 12de , op de hielen gevold door Arne (13de), Lieven spurtte naar de 34ste plaats en even later vervolledigde Jeroen het kwartet met een 44ste plaats. Bij de masters bevestigde Luc zijn goeie formecurve met een 38ste plaats. De volgende weken is er tijd om stevig door te trainen want de volgende afspraak is eind november in Vilvoorde.

Show More

Related Articles

Close
Close