JeugdVeldlopen

Provinciale Kampioenschappen , 24 juni / Dilbeek

Leonie Kinzumbi Kilola heeft op de provinciale kampioenschappen van Vlaams-Brabant 2 gouden medailles veroverd. Onze minieme legde de 80m af in de mooie tijd van 10.96 , op de 150 spurtte ze naar 20.50 , een tijd waarmee ze hoog scoort in de nationale ranglijsten. Proficiat Leonie! Jana Vermeir behaalde een bronzen medaille op de 300m , ze zette 48.95 op de klok. In het hoogspringen ging ze over een hoogte van 1m30. Ook Milan Muyshondt klaarde 1m30 bij de miniemen jongens , ondanks een storende tegenwind bij de aanloop. Hij werd hiermee 7de. Floor De Ridder koos voor de langste afstand , de 1000 meter. Ze werd 8ste na een mooie wedstrijd en benaderde haar PR tot op een halve seconde(3.32.05). Een dikke proficiat voor onze miniemen!

Pegasusloop_(174)

Show More

Related Articles

Check Also

Close
Close
Close