Algemeen Fig 3 AC PEG LOND + LOGO

Published on augustus 20th, 2017 | by Pietdw

0

Een nieuw hoofdstuk voor AC Pegasus

De aanleg van een volwaardige atletiekpiste in Londerzeel heeft zo zijn gevolgen. Na meer dan 15 jaar voortreffelijk  samengewerkt te hebben met Vilvoorde AC vond het bestuur van onze atletiekclub de tijd rijp voor een nieuwe stap. Vanaf volgend atletiekjaar (dat gaat van start bij het begin van het veldloopseizoen in november) zal AC Pegasus in wedstrijden uitkomen als lid van de Vlaamse atletiekliga. Iedereen zal dan in pistewedstrijden of veldlopen lopen (of springen/werpen) in onze oranje-zwarte clubkleuren en in de uitslagen zal er als clubvermelding “PEGA” volgen, de afkorting van AC Pegasus. Hopelijk zullen de oranje-zwarte kleuren ook op diverse podia te bewonderen zijn.


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑
 • Partner

  Topsport
  Argenta

 • Belangrijk

  12/1 nieuwjaarsdrink

  23/2 clubfeest

  25/3 Pegasusloop

 • Clubrecord melden??

 • Upcoming Events

 • Kalender

  nov 2017 View all »

  MDWDVZZ
  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  12
  13
  14
  15
  16
  17
  18
  19
  20
  21
  22
  23
  24
  26
  27
  28
  29
  30
 • Volg ons op Facebook

 • www.strava.com

  Loop je met een GPS horloge? Sluit je aan bij onze “club” op Strava! Kijk waar andere clubleden lopen en ontdek leuke (nieuwe) looppaden. Volg clubleden hun sportieve activiteiten op de voet. Help mee om zo veel mogelijk kilometers te lopen!