Piste IMG_2240[1]

Published on augustus 28th, 2017 | by admin

0

Aflossingskampioenschappen Gooik en Ninove

Zondag 27 augustus namen 5 Pegasus atleten deel aan het PK aflossingen in Gooik en al deze atleten kwamen met een medaille naar huis.

We starten met de miniemen meisjes, waar zowel Jana Vermeir (als startloper) als Leonie Kinzumbi (als slotloper) samen met 2 VAC atleten een zeer sterke prestatie neergezet hebben in de 4×80 meter.  Ze eindigden na een ultieme eindjump van Leonie op de eerste plaats!

Daarna was het de beurt aan Esther Van Deuren bij de Cadetten dames.  Esther zorgde in haar beurt ervoor dat VAC terug aan de leiding kwam, die ze daarna ook niet meer afstonden.  Een bijna identiek scenario bij de Scholieren dames waar Marthe Van Deuren een kleine achterstand wegwerkte en na een zware spurt de stok alsnog als eerste afgaf.  Ook hier was goud de beloning.

De laatste atleet van Pegasus, Michiel Snackaert bij de scholieren jongens, was als eerste en laatste Pegasusser aan de beurt.  In de 4x 100m liepen ze nog een aarzelende estafette, in de 4x200m Alle categoriën liepen ze een zeer sterke estafette, waarbij Michiel als slotloper van de derde plaats knap opklom naar een mooie tweede plaats.  Tweemaal zilver voor hem.

5 atleten, 6 medailles:  toch wel een mooie oogst.  (als dat geen mooie verwijzing is naar het andere goede nieuws op de hopoogstfeesten).

Ook in Oost-Vlaanderen waren er enkele Pegasussers actief, en zij deden het meer dan goed! De familie Teugels vertegenwoordigde Pegasus en dit resulteerde in een 3e plaat en een provinciaal kampioen voor onze club. Sebastien liep er de 4x200m bij AC in een tijd van 1.34.21. Geert kon met de masters van AC Lebbeke de provinciale tittel bemachtigen in een tijd van 1.43.11

Michiel PK


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑
 • Partner

  Topsport
  Argenta

 • Belangrijk

  12/1 nieuwjaarsdrink

  23/2 clubfeest

  25/3 Pegasusloop

 • Clubrecord melden??

 • Upcoming Events

 • Kalender

  nov 2017 View all »

  MDWDVZZ
  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  12
  13
  14
  15
  16
  17
  18
  19
  20
  21
  22
  23
  24
  26
  27
  28
  29
  30
 • Volg ons op Facebook

 • www.strava.com

  Loop je met een GPS horloge? Sluit je aan bij onze “club” op Strava! Kijk waar andere clubleden lopen en ontdek leuke (nieuwe) looppaden. Volg clubleden hun sportieve activiteiten op de voet. Help mee om zo veel mogelijk kilometers te lopen!