Veldlopen AWE Massacross 2014 Hanne start

Published on september 28th, 2017 | by Pietdw

0

Een nieuw veldloopseizoen: de AWE-oefenveldloop van Kapelle-op-den-Bos komt er weer aan!

AWE Massacross 2014 Hanne startDe bladeren beginnen te vallen , het veldloopseizoen komt er dus aan. De traditionele opener is ook dit jaar opnieuw de AWE-oefenveldloop in Kapelle-op-den-Bos. Op zondag 15 oktober organiseren onze Kapelse buren op de terreinen van het Sint-Theresiacollege hun gezellige en laagdrempelige cross. Jong en oud kan deelnemen en de afstanden zijn heel wat korter dan in de officiële crossen (voor de nieuwkomers: dit zijn veldlopen georganiseerd door de clubs van de Vlaamse atletiekliga ). Ideaal dus om je eerste competitie-loopstapjes te wagen! We hopen dan ook dat onze leden massaal aanwezig zullen zijn. Liefst om deel te nemen en als het niet anders kan, om te supporteren. Programma en uurschema vind je op www.aweternit.be. Vooraf inschrijven is aan te raden , het is handig en je verdient er een gratis consumptie mee.


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑
 • Partner

  Topsport
  Argenta

 • Belangrijk

  Happening nieuwe piste op 3 september (10u30)

  S2R infosessie 12 september om 20u30

  START S2R 19 september

  Weekend 29 sept tot 1 oktober

 • Clubrecord melden??

 • Upcoming Events

 • Kalender

  okt 2017 View all »

  MDWDVZZ
  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  11
  12
  13
  14
  16
  17
  18
  19
  20
  21
  23
  24
  25
  26
  27
  28
  29
  30
  31
 • Volg ons op Facebook

 • www.strava.com

  Loop je met een GPS horloge? Sluit je aan bij onze “club” op Strava! Kijk waar andere clubleden lopen en ontdek leuke (nieuwe) looppaden. Volg clubleden hun sportieve activiteiten op de voet. Help mee om zo veel mogelijk kilometers te lopen!