Piste

De masters aan zet!

Zaterdag 23 september vond in het zonnige Kessel-Lo het Kampioenschap Van Vlaanderen en het Provinciaal Kampioenschap voor Masters plaats. Master Geert Teugels zakte als enige af naar Kessel-Lo voor de dubbel op de 100m en 200m.

Iets voor de middag ging Geert aan de slag op de 100m. Hij ronde de korte sprint af in een tijd van 12.73. Hiermee behaalde hij de provinciale titel en eindigde op een mooie 2de plaats in het Vlaams Kampioenschap.

Tussen beide sprintnummers was het lang wachten en kon er toch wat genoten worden van de zon en de sfeer rond de piste.
Bij een kort middagdutje werd zelfs gedroomd om volgend jaar met meer Pegasus Masters aanwezig te zijn. 🙂

Om 16u trok Geert zich dan een 2de keer op gang voor de 200m. In een tijd van 26.25 behaalde hij ook hier de provinciale titel en werd 3de in het Vlaams Kampioenschap. Deze tijd was tevens ook goed voor een nieuw PR en CR.

Nu nog even genieten van een welverdiende rust om daarna de winter te kunnen aanvangen in de nieuwe clubkleuren.

2017 Mix Relays Lebbeke 01

Show More

Related Articles

Close
Close