Veldlopen

Crosscup Relays in Gent (22 oktober)

Het veldloopseizoen is nu echt van start gegaan  , zoals dat hoort vergezeld van regen en wind. Ongeveer 1100 ploegen (!) stonden vorige zondag in de Gentse Blaarmeersen aan de vertreklijn voor de Crosscup Relays (in verschillende categorieën natuurlijk). Voor AC Pegasus was dit toch wel een historisch moment want we traden voor het eerst in een officiële wedstrijd aan als zelfstandige club. De Relays is een aflossingswedstrijd met 3 atleten per ploeg , de enige veldloop in het seizoen waar je niet tegen maar samen met je ploegmakkers loopt. Ondanks de zware concurrentie van de 3 Provincieënloop van de Roparunners konden we toch 6 ploegen opstellen. De moordende zandstrook bleek zoals ieder jaar opnieuw niet van de poes maar onze atleten gaven allemaal het beste van zichzelf. Een dikke proficiat !

de ploegen:

Pupillen meisjes: Emma Van Eynde – Jade Muyshondt – Celeste Drieghe

Cadetten meisjes: Leonie Kinzumbi – Hanne Van Doren – Floor De Ridder

Cadetten jongens: Xander Snackaert (eerstejaars miniem maar je mag een categorie hoger lopen) – Milan Muyshondt-Wannes Gillis-D’hamers

Scholieren meisjes: Lies Mangelinckx – Esther Van Deuren – Marthe Van Deuren

Seniors vrouwen: Amina Vermeulen – Tine Gryp – Hannelore De Wachter

Seniors mannen: Lieven De Roo – Ruben De Meersseman – Brent De Wachter

voor meer foto’s van de relays : klik hiernaast op “Pegasus op Facebook”

DSC_0376

Show More

Related Articles

Close
Close