Veldlopen

Cross Grimbergen

Herman en Robert waren al vroeg ter plaatse om onze tent in het Prinsenbos in Grimbergen op te stellen. Trainer Piet stond klaar om de atleten op te warmen. En de gevreesde modderpoel op het parcours viel al bij al heel goed mee.

Kangoeroe Lars mocht de spits afbijten en vond het heel leuk. Daarna volgden onze pupillen meisjes Celeste en Jade die het heel goed gedaan hebben. Gerre liep bij de pupillen jongens zijn allereerste cross en deed dat super. Hij vertrok pijlsnel en had op het einde ook nog een versnelling in de benen. Bij de miniemen verdedigde Xander onze pegasuskleuren met verve.

Bij de kadetten waren we goed vertegenwoordigd met Matisse, Floor, Hanne, Wannes en Milan. Goed gelopen maar spijtig genoeg problemen aan de knie voor Hanne en ook voor Floor.

Marthe (scholieren) en Hilde (masters) liepen in dezelfde reeks en hebben allebei een mooie top 10 plaats in de wacht gesleept (7de en 9de).

In de korte cross waren Matthias (die braaf mee aan de startlijn gestart is) en Mathis van de partij. Bij de senioren dames heeft Amina Pegasus vertegenwoordigd. En de afsluiter van dienst was Luc bij de masters.

Allemaal een dikke proficiat en jullie verrassing dik verdiend!

Hopelijk tot in Bornem met nog meer PEGA leden!

Show More

Related Articles

Close
Close