Veldlopen

Provinciaal kampioenschap Lennik

Deze namiddag vond in Lennik het provinciaal kampioenschap veldlopen plaats.  Een gure wind en een oneffen, bergachtig parcours zorgde voor een echt, klassiek crosstafereel. Maar onze atleten verdedigden onze oranje-zwarte kleuren met verve. Vijftien pegasussers gaven het beste van zichzelf en lieten een mooie prestatie optekenen. De prestatie van de dag werd geleverd door Matisse Boogmans. Zij behaalde de provinciale titel bij de eerstejaars cadetten meisjes. Proficiat Matisse! We leveren zo snel mogelijk een uitgebreider verslag van de puike prestaties van al onze atleten zodra de uitslag beschikbaar is. Bedankt Michiel Snackaert voor de mooie foto’s! Wil je meer foto’s zien, neem dan zeker een kijkje op de facebookpagina ‘Atletiekfoto’s Pegasus’!

Matisse Boogmans

Show More

Related Articles

Close
Close