Algemeen

Published on maart 3rd, 2018 | by admin

0

info pegasusloop!

Op zondag 25 maart organiseert atletiekclub Pegasus voor de 19de maal zijn Pegasusloop.  Door de werken aan het Londerzeelse sportcomplex zal de loop dit jaar doorgaan in Steenhuffel. Inschrijvingen, cafetaria en prijsuitreiking zullen doorgaan in basisschool Ter Elst in de Van Doorslaertstraat 47. De kinderlopen (eerste start om 14 u) vinden plaats in de onmiddellijke omgeving van de school. De jogging (afstanden: 3,5 km, 7 km en 10 ,5 km) worden gelopen langs rustige, landelijke,  lichtglooiende wegen. Elke deelnemer ontvangt een naturaprijs en er is een podium voor de eerste drie dames en heren (of jongens en meisjes) van elke afstand. Na afloop is er ook een tombola. Onder de aanwezige deelnemers van de jogging worden mooie prijzen verloot.

Het inschrijvingsgeld bedraagt 7 euro voor de joggings en 5 euro voor de kinderlopen.


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑