Competitielopers

Published on april 30th, 2018 | by Pietdw

0

Succesrijk Provinciaal Kampioenschap

13 atleten vertegenwoordigden onze club op de tweedaagse van het Provinciaal Kampioenschap. Trainers Kris en Piet zorgden voor deskundige begeleiding en voorzitter Herman was 2 dagen paraat om hen aan te moedigen.

Zaterdag beten onze cadetten spurters Leonie Kinzumbi Kilola en Jill Das de spits af. Leonie plaatste zich voor de finale, Jill kwam helaas ten val. In de namiddag veroverde Tine Gryp de bronzen medaille op de 800 m.

Ook op de tweede dag van het Provinciaal Kampioenschap werden nog heel wat successen behaald. Marthe Van Deuren werd provinciaal kampioen in het hinkstapspringen bij de scholieren en Robin Daelemans behaalde de titel in het hoogspringen bij de senioren.
Sara Helsen behaalde een vierde plaats op de 400m. Floor De Ridder en Matisse Boogmans werden vierde en vijfde op de 1500m. Mathis Drieghe, Michiel Van Assche en Lieven De Roo behaalden een mooie plaats op de 800m, net zoals Hannelore De Wachter op de 3000m en Michiel Snackaert op de 100m en 200m.

 


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑