Competitielopers

Published on mei 13th, 2018 | by Pietdw

0

Moedige mannen in Aalter

Als laatste van het interclubluik, mochten onze mannen vandaag starten aan hun interclub. Naar het verre Aalter waren iets minder supporters afgezakt dan naar het zonnige Bornem gisteren, maar de sfeer was goed en iedereen was er klaar voor! Al onze atleten zetten hun beste beentje voor en zelfs onze trainers deden een duit in het zakje. Er werd hard gestreden, tot zelfs blessures toe. Via deze weg wensen we Robin veel beterschap toe. Hopelijk zal zijn spierblessure snel genezen. Een puike zevende plaats, met zicht op de vijfde en zesde plaats was het eindresultaat.

Proficiat aan Mathis, Piet, Robin, Michiel S, Geert, Michiel VA, Ruben, Lieven, Brent en Kris!


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑