CompetitielopersJeugdPiste

Belgische titel en Belgisch record 800m cadetten indoor voor Arne!

Het Belgisch kampioenschap voor cadetten en scholieren indoor was het toneel van een bewogen atletieknamiddag. Er werden niet minder dan 4 Belgische records verbeterd. En één van die nieuwe recordhouders was onze eigenste Arne Van Opstal. Op de 800m voor cadetten ging hij er als een speer vandoor. De speaker-van-dienst had meteen door dat er een knalprestatie in de maak was en dus stak Arne nog een tandje bij. Het resulteerde in een onverhoopte tijd van 1.57.78 (5 sec. sneller dan zijn vorig PR) en ongeveer 1 seconde sneller dan het vorige Belgische record ( van Ridardo Longerich, 2003).

Voor wie er live bij wil zijn, er staat een filmpje van Arne’s recordrace op Facebook.

Show More

Related Articles

Check Also

Close
Close
Close