Jeugd

Provinciaal kampioenschap in Tienen: 2 x goud en 2 x brons

Op zaterdag 29 juni ging, onder een loden zon, het provinciaal kampioenschap voor benjamins, pupillen en miniemen door in Tienen. Een dikke proficiat aan alle Pegasusatleten (en trainers) die deze hitte trotseerden en mooie prestaties afleverden: Xander Geenens, Imke Kempeneers, Ruth Van Weverbergh, Jade Muyshondt, Celeste Drieghe, Rosie Van Meel, Xander Snackaert en Toon Van Esbroeck.

Twee provinciale titels werden mee naar Londerzeel gebracht: Toon Van Esbroeck werd kampioen op de 80 m horden en Xander Snackaert op de 80 m vlak. Beiden veroverden ook nog een bronzen medaille: Xander bij kogelstoten en Toon op de 150 m. Imke Kempeneers en Rosie Van Meel behaalden een finale plaats in de spurt.

Lore Peerlinck kwam even langs om een trofee af te halen: zij werd derde in het veldloopcriterium dat door de Brabantse juryleden wordt georganiseerd en waarvan de trofeeën worden uitgereikt op het zomerkampioenschap.

Show More

Related Articles

Check Also

Close
Close
Close