Veldlopen NG

Ekiden Brussel, 19 oktober

Na een jaar afwezigheid (vorig jaar viel de Ekiden Brussel samen met het atletiekweekend in Blankenberge) was AC Pegasus opnieuw van de partij met een vrouwen- en een mannenteam. Bij de dames namen Matisse Boogmans, Marthe Van Deuren en Emy Van Rode elk een 5km voor hun rekening, Sara De Smedt en Tine Gryp waren de loopsters voor de lange afstand (10km) en Ines Bollé sloot af met de resterende 7,2 kilometer. Het team van de mannen bestond uit Lieven De Roo (5km), Ruben De Meersseman (10km), Matthias Van Buggenhout (5km), Brent De Wachter (10km), Michiel Van Assche (5km) en Jeroen Speybrouck (7,2km).

Beide teams deden het uitstekend. De dames werden 10de bij de VAL-clubs met een eindtijd van 3u14’41”, de mannen kwamen binnen als 16de Val-club in 2u34’32”.

Show More

Related Articles

Close
Close