Veldlopen NG

Info leden – Update

Beste Pegasussers, (beste ouders,)
Wij hopen dat jullie nog gezond zijn en in beweging blijven. Jullie hebben ondertussen gehoord dat de nationale veiligheidsraad toestemming heeft gegeven om aan atletiek te doen. We begrijpen dat iedereen zo snel mogelijk terug zijn favoriete sport in clubverband wil beoefenen, maar als bestuur zijn we ten zeerste bezorgd over jullie welzijn en gezondheid. We willen jullie wel op de hoogte houden van de stappen die we als club aan het zetten zijn. In eerste instantie hebben we aan de gemeente toestemming gevraagd om terug op de piste te mogen (herinner jullie: deze is gesloten tot 3 juni). We wachten nu op hun antwoord (uiterlijk 14 mei). Als we toestemming krijgen, dan zouden we voorzichtig heropstarten met een kleine groep volwassenen (competitielopers van de groep van trainer Piet) en dit ten vroegste vanaf 19 mei. De keuze van deze groep berust op de mogelijkheid die wordt geboden, om de uitvoering van de opgelegde veiligheidsmaatregelen uitvoering te testen, indien nodig te verbeteren en eventueel aan te passen voor toepassing bij de andere leeftijdsgroepen. Als dat goed gaat, rekening houdend met de dan geldende veiligheidsmaatregelen, kunnen we de trainingen stapsgewijs uitbreiden vanaf de maand juni. Wij hebben ook weer nieuwe challenges op Facebook geplaatst. We houden jullie verder op de hoogte. Het Bestuur

Show More

Related Articles

Close
Close