Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/9/3/b/acpegasus.be/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/jannah/framework/classes/class-tielabs-filters.php on line 320
Veldlopen NG

Provinciaal kampioenschap Kessel-Lo: 1 x zilver, 4x brons

Het PK ging door in een winderig Kessel-Lo. Een delegatie van 17 atleten vertegenwoordigde onze club. Zaterdag kwamen er 7 mensen in actie en zij zorgden voor drie bronzen en één zilveren medaille. Brons was er voor Lente Pauwels bij het speerwerpen, Robin Daelemans hoogspringen en Julien Bouckaert 200 m. Ruth Van Weverbergh veroverde de zilveren plak bij het hinkstapspringen.

Zondag was het de dag van de vierde en vijfde plaatsen. Gelukkig kon Michiel Snackaert aan het eind van de dag nog voor een medaille zorgen: hij wierp de speer ver genoeg om een bronzen medaille te behalen. Vierde en vijfde plaatsen waren er voor Xander Snackaert (ver), Mats Andersen (ver), Robin Daelemans (ver), Sterre De Mayer (100 m), Luca D’Hondt (800 m), Lente Pauwels (discus) en Toon Van Esbroeck (110 m horden).

Proficiat aan alle atleten die in actie gekomen zijn en dank aan hun trainers.

Show More
Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/9/3/b/acpegasus.be/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/jannah/framework/classes/class-tielabs-filters.php on line 320

Related Articles

Close
Close