Kids’ Athletics

Heb je interesse om op een leuke manier in contact te komen met atletiek? En ben je tussen 5 en 12 jaar? Kom dan zeker naar onze Kids’ Athletics op zaterdag 12 oktober in de voormiddag. Alle kinderen kunnen dan op een zeer speelse manier kennis maken met verschillende atletiek disciplines. ‘Fun’ is hier het codewoord!

De aanmeldingen en daginschrijvingen starten om 9.30u. We starten stipt om 10u met het opwarmingsspel, dus kom zeker op tijd. Het einde is voorzien rond 13u. Alle activiteiten vinden  plaats in Londerzeel St.-Jozef, Blauwenhoek 76, 1840 Londerzeel.

Belangrijk om te weten. De ouders worden vriendelijk uitgenodigd om mee te doen aan het opwarmingsspel. Trek dus alvast allemaal sportieve kledij aan!

Kostprijs: 3 euro bij voorinschrijving + goodiebag. De voorinschrijvingen lopen tot en met 8 oktober. De dag zelf inschrijven lukt nog, maar bemoeilijkt het indelen in groepjes. Inschrijven kost die dag 4 euro. De reservatie is pas gegarandeerd na betaling op het rekeningnummer van Pegasus Londerzeel: BE64 9731 8193 5052.

Heb je nog verdere vragen of opmerkingen : liesmanghelinckx@hotmail.com. Alle informatie staat ook nog eens op de flyer hierbij.

Close
Close