Veldlopen

MASSACROSS KAPELLE-OP-DEN-BOS 20/10/2013

De eerste kennismaking met het nieuwe veldloopseizoen vond, na een jaar onderbreking, terug plaats in Kapelle-op-den-Bos.  Plaats van afspraak was dit keer het Sint-Theresiacollege. Ondanks het feit dat heel wat Pegasussers de dag ervoor actief waren op de Ekiden in Brussel telden we toch 35 Pegasusatleten aan de startlijn. Dankzij hun talrijke aanwezigheid en puike prestaties eindigden we in het clubklassement op de tweede plaats. De daaraan verbonden beker zal onder de deelnemers verloot worden.

Voor de statistieken : we telden 2 kabouters, 3 benjamins, 4 pupillen, 4 miniemen, 2 cadetten, 2 scholieren, 2 juniors, 3 masters, 5 seniors en 8 start-to-runners. Zij behaalden samen 13 medailles : goud voor Quinten, Hanne, Marthe, Ruben H, Yanti en Jenna; zilver voor Pieter VB, Brent en Matthias; brons voor Lien, Adriaan, Lieven G en Hannelore.

 

Show More

Related Articles

Close
Close