Competitielopers

Provinciale kampioenschappen 25 en 26 april

Het was een succesrijk provinciaal kampioenschap in Kessel-lo. Zaterdag telden we 8 Pegasussers onder de deelnemers, zondag kwamen er 7 in actie. Zij zorgden samen voor 4 titels, 2 zilveren en 2 bronzen medailles.

Brent De Wachter werd kampioen op de 5000 m bij de juniors, Lars Van Looy behaalde 2 titels : in hoogspringen en verspringen voor scholieren en Maaike Potums werd primus in het discuswerpen scholieren (en werd tweede in het speerwerpen). Marthe Van Deuren hinkstapte naar de zilveren medaille bij de cadetten, seniore Hannelore De Wachter behaalde brons in de 3000 m en Lars VL in het discuswerpen. De wederoptredende Michiel Snackaert miste nipt het podium bij het verspringen cadetten. Verder waren er ook veelbelovende prestaties van Kelly Vermeir, Sara Helsen, Sebastien Teugels, Tine Gryp en Lieven De Roo.

Show More

Related Articles

Close
Close