Joggings

Urban Trail in Antwerpen

Na de eerste Pegasus Urban Trail eind vorig jaar in Mechelen, een onverdeeld succes trouwens, kostte de mobilisatie voor de editie in Antwerpen bloed, zweet en tranen. Zo staken activiteiten de dag ervoor of op de dag zelf stokken in de wielen. Excuses kwamen er van fuivende Daltons op verplaatsing, fuifbeestjes in de kantine van de Daltons, en verder wegens een loopje ergens in het Waasland.

De weergoden waren ons uitzonderlijk goed gezind in Antwerpen. Dat was een toemaatje omdat Stamnummer 1, “den Aantwaarp”, the Great Old, de Rooie Honden, de Ploeg van ‘t Stad,  na vele jaren terug in 1ste klasse mag gaan voetballen. Juister is het om te zeggen dat het kwam omdat vorige week vanuit Wachtebeke karrenvrachten eieren in de plensregen naar de Arme Klaren werden gereden. Met als gevolg een uitzonderlijk goed weertje dus op de 2de editie van de Pegasus Urban Trail, ditmaal in Antwerpen, zij het met een kleiner aantal Pegasussers.

Afwezigen hadden weer eens spreekwoordelijk ongelijk.

Wat er daar allemaal gebeurde aan het Havenhuis, op het trendy “Eilandje” aan het MAS, in de ATV-studio’s, op het Schoon Verdiep van het Stadhuis, of in de welriekende dreven van de Botanische tuinen, het tarnsitcafé Pelikaan of tussen de lakens van de kamers in de Holiday Inn? Nieuwsgierig? Dan hadden jullie er maar bij moeten zijn, hé! Maar er komen nog kansen.

Wat de volgende stad is die aan bod komt, weten we zelf ook nog niet goed. Maar hou uw mailbox in de gaten, of doe zelf een voorstel.

Urban trail Antwerpen 3 Urban trail Antwerpen 1 Urban Trail Antwerpen 4

Show More

Related Articles

Check Also

Close
Close
Close