Veldlopen

Een nieuw veldloopseizoen: de AWE-oefenveldloop van Kapelle-op-den-Bos komt er weer aan!

AWE Massacross 2014 Hanne startDe bladeren beginnen te vallen , het veldloopseizoen komt er dus aan. De traditionele opener is ook dit jaar opnieuw de AWE-oefenveldloop in Kapelle-op-den-Bos. Op zondag 15 oktober organiseren onze Kapelse buren op de terreinen van het Sint-Theresiacollege hun gezellige en laagdrempelige cross. Jong en oud kan deelnemen en de afstanden zijn heel wat korter dan in de officiële crossen (voor de nieuwkomers: dit zijn veldlopen georganiseerd door de clubs van de Vlaamse atletiekliga ). Ideaal dus om je eerste competitie-loopstapjes te wagen! We hopen dan ook dat onze leden massaal aanwezig zullen zijn. Liefst om deel te nemen en als het niet anders kan, om te supporteren. Programma en uurschema vind je op www.aweternit.be. Vooraf inschrijven is aan te raden , het is handig en je verdient er een gratis consumptie mee.

Show More

Related Articles

Close
Close