CompetitielopersVeldlopen

Een weekend vol actie!

Zaterdag 27/01

We beginnen ons overzicht op zaterdag waar er 4 atleten (Anne-Sophie, Lore & Wim Kino en Geert Teugels) naar Hoboken trokken voor de indoormeeting van HAKI.

Eerst mocht juniore Lore Kino uit de startblokken schieten voor haar 60m.Lore werkte die af in 11.36sec. Geen toptijd J maar toch goed voor een clubrecord. Op diezelfde afstand trad master Geert Teugels een half uurtje later aan. Zijn 60m eindigde in een tijd van 7.94. Eveneens goed voor een nieuw clubrecord bij de masters.

Na de 60m schoven beide atleten door naar het verspringen, waar ook master Wim Kino hen bijtrad. Lore lukte een sprong van 2m60 wat ook goed is voor een clubrecord. Bij de mannen lukte Wim, die voor het eerst deelnam aan een indoormeeting, een sprong van 3m41, Geert lukte een sprong van 4m86.

In de namiddag was het de beurt aan de jongste atleetjes en mocht Anne-Sophie Kino dus aantreden. Anne-Sophie liep eerst haar 60m in een tijd van 11.04. Daarna schoof zij, net als haar zus en vader, door naar het verspringen waar ze 2m66 liet noteren. Tenslotte stond ook nog het hoogspringen op haar programma. Hier sprong zij over 1m05 wat ook goed was voor een clubrecord.

image4 image1 1

Zondag 28/01

Hoewel we met een kleine delegatie aanwezig waren, was het dus toch een geslaagde meeting met 4 nieuwe clubrecords!! Voor de atleten die houden van het iets langere loopwerk stond de cross van VAC op de planning. Uiteindelijk zakten er 9 atleten af naar de “Drie Fonteinen” in Vilvoorde.

De kangoeroes mochten de spits afbijten. De af te leggen afstand bleek uiteindelijk een stuk korter dan aangekondigd maar Lars Peerlinck en Elias Ameye gaven het beste van zichzelf.

Imke Kempeneers trad aan bij de benjamin dames. Ze eindige op een 25ste plaats. In dezelfde categorie, maar bij de jongens, verscheen Liam Engelen aan de start. Liam eindigde op een 41ste plaats.

Een leeftijdsgroep hoger (pupillen meisjes) stond Lente Pauwels aan de start. Lente eindige ook op een 25ste plaats in een tijd van 6,30 minuten.

Bij de cadetten jongens zagen we Wannes Gilles-D’Hamers onze kleuren verdedigen. Wannes liep zijn afstand van 2765m in een tijd van 11,17 minuten en eindigde hiermee op een 13de plaats.

Bij de scholieren dames namen 2 clubgenoten deel. Zij hadden 3195m voor de boeg. Marthe Van Deuren eindigde na 13,40 minuten en viel hiermee net naast het podium. 40 seconden later kwam Lies Manghelinckx over de streep en werd hiermee 8ste.

Tenslotte trad Hannelore De Wachter nog aan bij de senioren dames.Zij liep de 4610m in een tijd van 19,36 minuten en werd 7de.

Show More

Related Articles

Close
Close