Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/9/3/b/acpegasus.be/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/jannah/framework/classes/class-tielabs-filters.php on line 320
CompetitielopersPiste

Succesrijke estafettenkampioenschappen

Een zonovergoten atletiekpiste in Betekom, een massa volk en een grote groep Pegasusatleten en supporters: dat was het decor van de provinciale aflossingskampioenschappen. Liefst 16 Pegasusploegen waren voor deze kampioenschappen ingeschreven. Met heel veel enthousiasme namen ze deel en lieten zien dat samenwerking ook in een individuele sport heel belangrijk kan zijn. 4 ploegen mochten op het podium plaats nemen: de 4×60 m benjamins jongens, de 4x 800 m cadetten meisjes, de 4×800 m scholieren meisjes en de 4x 1500 m masters mannen veroverden telkens een bronzen medaille. Maar ook alle anderen hebben hun beste beentje voorgezet en behaalden mooie ereplaatsen.

Proficiat aan alle deelnemers, hun trainers en begeleiders. Dank aan de talrijke supporters.  En zoals het spreekwoord zegt: de afwezigen hadden ongelijk. Maar volgend jaar is er weer een kans.

Show More

Related Articles

Close
Close