Piste

MEDAILLEREGEN BIJ DE SLUITINGSMEETING IN LEBBEKE (8/9)

Het einde van het zomerseizoen nadert en onze atleten komen steeds beter in conditie. 1 benjamin , 6 pupillen (allemaal meisjes, waar zitten onze jongens?) en 1 miniem waren naar Lebbeke afgezakt. Samen veroverden ze 4 individuele medailles en een 1ste en een 2de plaats bij de aflossingen.

Bij de benjamins stond er geen maat op Imke Kempeneers. Ze won zowel de 60m als het verspringen. Ook het kogelstoten (voordien nog nooit gedaan) ging prima. Onze pupillen zijn behoorlijk veelzijdig, ze waren in heel wat nummers actief. Lente Pauwels veroverde zilver in het hockeybalwerpen (niet zo ver van het clubrecord) en werkte daarna nog de 1000m af. Liana Rydams zette een mooie tijd neer in de 60m en Anne-Sophie Kino koos voor haar specialiteit: het hoogspringen. Ondanks een liefde-haatverhouding met de lat kon ze bijna haar PR evenaren. Ook net geen PR was er voor Celeste Drieghe  in de 1000m. Miniem Xander Snackaert mocht juichen bij het verspringen: zilver en een PR!

Bij de aflossingen konden we 2 ploegen opstellen bij de pupillen meisjes. Om de tweede ploeg te vervolledigen hadden we wel de hulp nodig van een meisje van AC Duffel, waarvoor dank. Er is de laatste weken hard gewerkt aan de stokwissels en dat was te merken want de ploeg met Liana, Ruth Van Weverbergh, Emma Van Eynde en Celeste behaalde de overwinning , onze tweede (gemengde) ploeg met Anne-Sophie, Lente en Imke werd tweede.

Besluit: een prachtig einde van een mooi seizoen!

Show More

Related Articles

Close
Close