Veldlopen

Veldloop Wespelaar, 2 december

Eerste podiumplaats voor Lore Peerlinck (en voor AC Pegasus)

Er was slecht weer voorspeld door Sabine en Frank maar dat bleek uiteindelijk goed mee te vallen. Een stevige zuid-wester en een omloop die niet zo vlot liep zorgde ervoor dat de klus voor de meeste atleten behoorlijk zwaar was. Wespelaar is een van de oudste crossen in Vlaanderen (aan zijn 67ste editie toe!) maar is niet echt populair bij de Pegasussers. Dat ligt waarschijnlijk aan een combinatie van een zware omloop, Sinterklaasfeestjes en naderende examens. 13 Pegasus-atleten maakten de trip naar de “evenementenweide” (niet te verwarren met die van Werchter, die ligt enkele kilometers verderop). Lore Peerlinck (eerstejaar benjamins) zorgde voor de eerste podiumplaats dit seizoen voor Pegasus. Maar ook de regelmaat van onze atleten valt op: enkele hebben na anderhalve maand crossen al vijf streepjes voor het regelmatigheidscritrium achter hun naam staan.

de uitslagen:

meisjes:

kangoeroes: Maya Depuydt

benjamins: 3. Lore Peerlinck (2011)

pupillen: 23. Illuna Depuydt(2009); 24. Jana Peerlinck(2009)

miniemen: 7. Celeste Drieghe(2007); 13. Lente Pauwels(2007)

10. Louise Rottiers (2006)

cadetten: 9. Matisse Boogmans

seniors: 9. Hannelore De Wachter; 12. Ines Bollé

jongens:

benjamins: 6. Lars Peerlinck (2011)

masters M50+ : 15. Luc Commers

seniors: 18. Jeroen Speybrouck

 

Show More

Related Articles

Close
Close