Warning: The magic method Tribe__Extension_Loader::__wakeup() must have public visibility in /customers/9/3/b/acpegasus.be/httpd.www/wordpress/wp-content/plugins/the-events-calendar/common/src/Tribe/Extension_Loader.php on line 157 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/9/3/b/acpegasus.be/httpd.www/wordpress/wp-content/plugins/the-events-calendar/common/src/Tribe/Extension_Loader.php:157) in /customers/9/3/b/acpegasus.be/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/jannah/framework/classes/class-tielabs-styles.php on line 957 Veldloop Lebbeke , 17 februari – Atletiekclub Pegasus
Veldlopen

Veldloop Lebbeke , 17 februari

Bronzen medaille voor Rune Robeyns

Ondanks prachtig lenteweer (in de winter) konden we maar een beperkte opkomst noteren voor deze voorlaatste cross van het seizoen. Positief waren dan weer de mooie prestaties van onze Pegasussers! Maya De Puydt en Arne Goossens mochten de debatten openen bij de kangoeroes , zij kregen een behoorlijk lange afstand voor de voeten geschoven.

Dan was het de beurt aan onze benjamins die al af te rekenen kregen met enkele niet te onderschatten korte maar steile hellinkjes. Bij de eerstejaars spurtte Lore Peerlinck naar een mooie 9de plaats. “Dat kan ik ook!” dacht broer Lars en hij veroverde eveneens de 9de plek. Tweedejaars benjamin Rune Robeyns was de voorbije crossen al enkele keren dicht bij een podiumplaats geweest maar deze keer was het raak: een bronzen medaille was zijn beloning! Ook Xander Geenens loopt steeds sterker, hij kaapte een mooie 13de plaats weg.

Bij de pupillen stond Illuna De Puydt er deze keer alleen voor , zij haalde de 37ste  plaats binnen. Bij de miniemen konden we rekenen op Klaas De Boeck. Onze eerstejaars liep over de finish als 25ste.

Dan moesten we meteen opschuiven naar de korte cross bij de mannen. De examens zijn voorbij en dus stond Ruben De Meersseman opnieuw aan de start. Na een stevige spurt van een kleine 3 kilometer werd hij 11de. Bij de seniors dames telden we twee vertegenwoordigsters: Hannelore De Wachter kwam binnen als 26ste , Ines Bollé als 34ste. Bij de “jonge” masters liep Tommy Van Weverbergh alweer een sterke wedstrijd wat hem de 7de plaats opleverde, bij de masters +50 liep Luc Commers binnen als 17de.

 

Show More

Related Articles

Close
Close