Piste

Interclub dames en heren

De arena voor de strijd der clubs in 3e landelijke was een broeierige Lommelse Sahara. Voor het eerst mochten de mannen en de vrouwen in 3e landelijke op dezelfde dag op dezelfde plaats aantreden. Een pluspunt voor sfeer en gezelligheid in het verre Lommel.

De kaartjes waren ingeleverd, iedereen was op tijd. Kortom AC Pegasus was er klaar voor.De namiddag werd op gang geschoten met enkele kampnummers. Michiel DM, Esther, Philip en Michiel S gaven het beste van zichzelf met enkele fraaie prestaties. De eerste loopnummers werden onder handen genomen door Wannes, Lies, Lorin en Jill. Wannes en Lies gaven het beste van zichzelf op de 400m, terwijl Lorin en Jill onze kleuren verdedigden op de 100m. De halve fond en hele fond nummers werden afgewerkt door Lieven, Hannelore, Michiel VA, Tine, Brent en Jeroen. De eerste vijf hadden nog de luxe om droog aan te komen. Jeroen werd in het midden van zijn 5000m getrakteerd op een stevige regenbui. De ultraloper trok er zich niets van aan en gaf het beste van zichzelf.

Ondertussen werd ook de tweede en laatste etappe van de kampnummers op gang geschoten. Philip en Hannelore traden voor de tweede keer aan vandaag. Zij namen het discuswerpen en het kogelstoten voor hun rekening. Jana, Marthe en Mathis werkten dan weer respectievelijk het speerwerpen, hoogspringen en verspringen af. Het laatste individuele nummer van de dag was de 200m, waar Marthe en Michiel (die er elk ook al een andere discipline op hadden zitten) een mooie prestatie neerzetten.

We eindigden een mooie namiddag dan met nog twee zeer sterkte aflossingen. Zowel onze dames (met Jana, Lies, Esther en Marthe) als onze heren (met Lorin, Mathis, Lieven en Michiel S) wonnen hun reeks.

Zo behaalden we bij de dames een mooie vijfde plaats en bij de heren een mooie zevende plaats. Een fijne namiddag die een boost geeft aan de teamspirit. Dankjewel ook aan de supporters die bereid waren ons te komen ondersteunen ondanks de vele kilometers die ervoor afgelegd moesten worden. Op naar volgend jaar voor meer van hetzelfde (of misschien wel voor nog iets beter, we moeten ambitieus zijn)!

 

Show More

Related Articles

Close
Close