Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/9/3/b/acpegasus.be/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/jannah/framework/classes/class-tielabs-filters.php on line 320
Jeugd

Opening van het veldloopseizoen

Oefencross Kapelle-op-den-Bos, 20 oktober

Het 3de weekend van oktober was behoorlijk druk op atletiekgebied. Op zaterdag was er de Ekiden (marathonaflossing) in Brussel en op zondag waren onze atleten actief in Malderen (Drie Provinciënloop) en in Kapelle-op-den-Bos (oefenveldloop). Dat had natuurlijk tot gevolg dat in Malderen voornamelijk de lange afstandsliefhebbers hun kilometertjes afhaspelden en dat onze jeugdatleten op de terreinen van het Sint-Theresiacollege terug te vinden waren.

We waren blij om enkele nieuwe gezichten aan de Pegasustent te ontdekken. Loe, Flo en Linde stonden voor het eerst aan de start van een veldloop (of misschien hadden ze er de scholenveldloop er al opzitten?) en ze deden dat heel goed. Loe mocht zelfs meteen op het podium plaatsnemen. Nog enkele anderen volgden het goede voorbeeld: Lore, Louise, Keny en Floor behaalden een mooie overwinning en Celeste kaapte de derde plaats weg. Hopelijk hebben ze allemaal de smaak te pakken en staan ze met nog enkele andere Pegasussers aan de start in Berlare (27/10) of Bonheiden (3/11).

De uitslagen:

Kangoeroes meisjes: 3. Loe Wuyts ; Benjamins meisjes: 1. Lore Peirlinck, 8. Flo Van Ongeval, 10. Linde Scheers ; Benjamins jongens: 10. Lars Peerlinck, 14. Elias Ameye ; Pupillen meisjes: 13. Imke Kempeneers, 15. Adel Noens, 28. Jana Peerlinck ; Pupillen jongens: 4. Rune Robeyns ; Miniemen meisjes: 3. Celeste Drieghe, 5. Lente Pauwels, 10. Rosie Van Meel, 13. Nina Payet ; Cadetten meisjes: 1. Louise Rottiers ; Cadetten jongens: 1. Keny Damart, 3. Xander Snackaert ; Scholieren meisjes: 1. Floor De Ridder

Show More

Related Articles

Check Also

Close
Close
Close