Indoor

Kerstmeeting Gent: 3 nieuwe clubrecords

De examens zijn voorbij (voor de middelbare scholieren toch) en de kerstkalkoen is verteerd. Tijd dus voor een stevige sportieve inspanning! De Kerst-indoormeeting te Gent pakte dit jaar uit met een nieuwigheid, je kon alleen deelnemen als je vooraf inschreef. Gedaan dus met de ellenlange vertragingen op het programma.

Een kleine afvaardiging Pegasusatleten trok op deze tweede kerstdag naar de Topsporthal in Gent. Toch mochten we meteen al drie clubrecords noteren! Michiel Snackaert nam er daarvan twee voor zijn rekening. Hij liep de 60m bij de seniores in 7.44 en de 200m haspelde hij af in 24.66. Hij verloor ook een CR want Lorin Speybrouck liep een knaltijd op de 200m bij de juniores en zette 23.83 op de klok. Bij de 60m liet hij 7.54 optekenen.

Xander Snackaert (cadetten) had een drukke namiddag: hij liep 8.24 op de 60m, 27.28 op de 200m en wierp de kogel 8m35 ver. Ondanks een bijna valpartij kwam hij op de 60m al behoorlijk dicht in de buurt van het CR.

Onze dames prefereren de wat langere afstanden. Floor De Ridder klokte 2.43.41 bij de scholieren meisjes en Tine Gryp liep de mijl in een mooie 5.26.47.

Begin volgend jaar staan de provinciale kampioenschappen op het programma. Deze prestaties laten het beste vermoeden.

Show More

Related Articles

Close
Close