Algemeen

Info Leden

Beste Pegasussers,
Eerst en vooral, hopen en wensen wij dat jullie samen met de familie en vrienden allemaal gezond en wel zijn. Sinds 13 maart zijn we verplicht om in ons kot te blijven. Ondertussen zijn de Pegasusloop, evenals onze avondmeeting van 20 mei geannuleerd. Voor de komende evenementen zoals de atletiekstage in augustus, pistemeeting op 26 september en het Pegasusweekend in oktober wachten we op de beslissingen en richtlijnen van de nationale veiligheidsraad. Van zodra deze er zijn, zullen we met het bestuur bekijken in hoeverre, en onder welke vorm, we deze evenementen mogen en/of kunnen organiseren. Wij houden jullie zeker op de hoogte. Voorlopig blijft ook de piste gesloten tot en met 2 juni, hopelijk kunnen wij daarna opnieuw starten met de trainingen. Ook hier zullen we bekijken onder welke vorm dit zal gebeuren. Onze bedoeling is wel, om de activiteiten zo snel mogelijk terug op te starten, met zo weinig mogelijk gezondheidsrisico voor de leden en de medewerkers. Ondertussen hebben wij ook niet stilgezeten en hebben we nieuwe horden aangekocht, die jullie zodra de piste terug open is, kunnen testen. Hou jullie dus klaar!!!! We bieden iedereen ook de mogelijkheid de conditie te onderhouden en de verveling te bannen, door ‘Challenges’, beschikbaar op Facebook en Instagram, aan te gaan. (voor iedereen). Voor 14j en ouder bestaat de mogelijkheid om van thuis uit, deel te nemen aan online sessies conditietraining (groep Steven). Vanaf cadet zijn er ook trainingsschema’s beschikbaar voor midden en lange afstand (groep Piet). Atleten die niet tot deze groepen behoren mailen best naar hun trainer als zij een trainingsschema wensen. Ondanks het nog steeds hoge dodental is er toch al licht aan het einde van de tunnel. De hoop is bij iedereen nog nooit zo groot geweest, maar het is nog even op de tanden bijten. Wij wensen iedereen dan ook vanuit ons kot, nog een beetje geduld, sterkte en vooral voorzichtigheid. Indien er vragen zijn, neem gerust contact met ons op!! We kijken ernaar uit, mekaar snel terug te zien en wensen jullie het allerbeste!! Namens het bestuur AC Pegasus

Show More

Related Articles

Close
Close