Algemeen

Kennismakingsdagen in september

Op zoek naar een fijne en gezonde hobby? Dan is atletiek misschien iets voor jou en kan je bij AC Pegasus terecht. We zijn een club met een familiaal karakter waar competitielopers en recreanten welkom zijn.

Tijdens de maand september houden wij kennismakingsdagen. Dat wil zeggen dat je enkele trainingen kan meedoen om eens te kijken hoe atletiek je bevalt. Daarna kan je beslissen of je lid wordt van AC Pegasus. Vanwege de coronaproblematiek vragen we wel om een seintje te geven als je komt meesporten (mailtje naar bestuur@acpegasus.be).

Waar? atletiekpiste Schaselberg, Blauwenhoek, Londerzeel

Wanneer? op woensdag van 17u30 tot 18u30 en vrijdag van 18u tot 19u voor kinderen van 5 tot 11 jaar.

                  op woensdag van 19u30 tot 21u en op vrijdag van 18u tot 19u  voor iedereen vanaf 12 jaar.

meer info: bestuur@acpegasus.be

Show More

Related Articles

Close
Close