Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/9/3/b/acpegasus.be/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/jannah/framework/classes/class-tielabs-filters.php on line 320
Jeugd

Driekamp voor de jeugd

In deze coronatijden zijn er voor atletiekbeoefenaars niet veel kansen om een wedstrijd te betwisten. Daarom richtte AC Pegasus vorige week een vierkamp in voor onze atleten die cadet zijn of ouder. Deze week kwam de jeugd aan bod met een driekamp ( spurt, verspringen en hockeybalwerpen/kogelstoten). Onder een stralend nazomer-zonnetje zetten 34 jeugdige atleetjes hun beste beentje voor. Een impressie van hun inzet en enthousiasme krijg je op onze Facebookpagina waar je tal van actiefoto’s van onze clubfotografe Els Van den Broeck kunt bekijken. De uitslag (zeker niet het belangrijkst, een voormiddag leuk sporten primeerde) wordt in de loop van de week doorgemaild naar de deelnemers. Of er nog initiatieven zoals deze meerkamp komen hangt een beetje af van het verloop van het komende veldloopseizoen. Als er beperkingen komen zullen we vooral binnen de club wedstrijden organiseren.

Show More

Related Articles

Check Also

Close
Close
Close