Veldlopen NG

Pegasusmicromeeting, 26 september

Ondanks de coronaproblematiek kon onze eerste meeting voor cadetten, scholieren en JSM toch doorgaan, weliswaar in een kleinere versie dan eerst voorzien. “Elk nadeel heb zijn voordeel” zei een bekende voetballer ooit. Het bleek dat voorinschrijvingen en een beperkt programma er voor zorgden dat de meeting vlekkeloos verliep.

We mogen zeker een kaars branden voor voor de weergoden. Storm “Odette” was gelukkig al verdwenen toen de spurters in de startblokken gingen zitten. We mochten getuige zijn van een aantal zeer sterke wedstrijden, vooral de cadetten dames en scholieren heren zetten prestaties van nationaal niveau neer.

Ook onze Pegasusatleten zetten hun beste beentje voor. Dat resulteerde in de verbetering van 3 clubrecords: Matisse Boogmans (2000m scholieren), Tine Gryp (2000m seniors) en Mathis Drieghe (100m seniors).

Show More

Related Articles

Close
Close