Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/9/3/b/acpegasus.be/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/jannah/framework/classes/class-tielabs-filters.php on line 320
Veldlopen NG

Interne meeting

We zijn ondertussen al behoorlijk ver gevorderd in het atletiekseizoen en nog steeds mogen er geen competitievormen georganiseerd worden. De meetingkalender is alweer opgeschort tot eind mei.We blijven echter niet bij de pakken zitten en hebben besloten enkele “interne meetings” op poten te zetten (er mogen alleen kinderen aangesloten bij Pegasus deelnemen).
Op zondag 16 mei is het de beurt aan de benjamins (kinderen geboren in 2012 en 2013).Op het programma staan: 40m spurt, hoogspringen (op een lage mat en in schaarsprong), medicine balstoten (1 kg) en 600m uithouding (400m in groep en matig tempo, laatste 200m vrij).Omdat er eerder speels gewerkt wordt (geen startschot, zo weinig mogelijk wedstrijdstress) wordt er geen uitslag gemaakt. Wel krijgt ieder kind een diploma met zijn resultaten, zo kan je zien bij een volgende deelname of je vooruitgang hebt geboekt.
Om de organisatie te vergemakkelijken vragen we vooraf in te schrijven. Stuur een mailtje naar piet.dewachter@gmail.com.Misschien zijn er ouders die een handje willen toesteken? Geef dan een seintje! Alvast bedankt.
De opwarming gaat om 10u van start en tegen 12u hopen we te finishen.Hopelijk ben jij zondag ook op post!

Show More
Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/9/3/b/acpegasus.be/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/jannah/framework/classes/class-tielabs-filters.php on line 320

Related Articles

Check Also

Close
Close
Close