Piste

Meeting Aalst, 8 augustus

Het weer zette alweer niet zijn beste beentje voor. Buien en een storende wind, het zijn niet onmiddellijk de omstandigheden om te presteren.

Het belette onze atleten niet om een aantal mooie prestaties neer te zetten. Sterre De Mayer had een drukke namiddag gepland: verspringen (4m20), 100m (13.50) en de kers op de taart 200m (27.48). Het clubrecord 200m, ondertussen al 9 jaar oud, komt steeds dichterbij. Robin Daelemans was niet tevreden over zijn prestaties maar op de hoge horden (106 cm!) bleef hij maar enkele honderdsten van zijn clubrecord. In het hoogspringen ging hij over 1m80. Lieven De Roo waagde zich voor een keertje aan de baanronde en zette 58.12 op de klok en Lies Manghelinckx koos voor dubbele afstand (800m) en verbeterde haar seizoensbeste met een tweetal seconden (2.38.92).

Er sneuvelden ook twee clubrecords. Zowel Luca D’hondt als Greg Segers scherpten hun beste tijd aan. Luca liep 51.10 op de 300m horden en Greg dook onder de 54 seconden en klokte af op 53.72.

Volgende week is er de jeugdmeeting in Boom en de cadetten en scholieren betwisten het Vlaams kampioenschap. Het ziet ernaar uit dat enkele van onze cadetten zullen geselecteerd zijn.

Show More

Related Articles

Close
Close