Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/9/3/b/acpegasus.be/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/jannah/framework/classes/class-tielabs-filters.php on line 320
Competitielopers

Jeugdmeeting Boom, 14 augustus

Het atletiekseizoen draait opnieuw op volle toeren. Onze tweede groepsverplaatsing bij de jeugd bracht ons naar het gemeentelijk park in Boom.

De kangoeroes hadden al kunnen proeven van de nieuwe wedstrijdvormen dankzij onze twee interne meetings. Nu konden hun atletiektalent uitproberen op verplaatsing. En het moet gezegd, ze deden dat met verve! Yelena, Luca, Tibo, Ray (kangoeroes) en onze enige benjamin Martin zetten enthousiast hun beste beentje voor, tot jolijt van ouders, grootouders en supporters.

Er was ook een mooie opkomst pupillen en miniemen. De meisjes waren het sterkst vertegenwoordigd met Marie-Lou, Lore, Ella-Louise, Trude, Imke en Ruth. Het duo Lars-Sander verdedigde de eer van de jongens. Heel wat supporters keken toe en zagen dat het goed was.

De uitslagen van onze atleten kan je nalezen op www.atletiek.nu

Zaterdag is er een volgende jeugdmeeting. Plaats van afspraak: sportpark “de Nekker” in Mechelen.

Show More

Related Articles

Close
Close