Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/9/3/b/acpegasus.be/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/jannah/framework/classes/class-tielabs-filters.php on line 320
Algemeen

Open-deur-dagen bij AC Pegasus in september

Ben je op zoek naar een fijne en gezonde hobby? Dan is atletiek misschien iets voor jou en kan je bij AC Pegasus terecht.

Tijdens de maand september houden we open-deur-dagen. Dat wil zeggen dat je enkele trainingen kan meedoen om te kijken of de atletieksport je bevalt. Daarna kan je beslissen of je lid wordt van AC Pegasus

De kangoeroes, benjamins en pupillen (geboortejaren 2016 tem 2011) trainen op woensdag van 17.30 u tot 18.30 u en op vrijdag van 18 u tot 19 u. Zij verzamelen op het beton aan de kleedkamers. Daar wachten de trainers van elke groep hen op om samen aan de opwarming te beginnen. De kinderen kunnen een drinkbus meebrengen (naam opzetten!). Deze drinkbussen worden door de trainers verzameld en meegenomen zodat de atleetjes, indien nodig, kunnen drinken tijdens de training. Neem een pull mee om na de training aan te trekken, ook een regenvestje is tegenwoordig niet overbodig.

De miniemen (geboortejaar 2009-2010) trainen op woensdag om 19.30 u en op vrijdag om 18 u. Zij verzamelen ook op het beton aan de kleedkamers.

Vanaf cadet (dus geboortejaar 2008 en vroeger) zijn er meerdere trainingsmogelijkheden: dinsdag om 19.30 u, woensdag om 19.30 u, vrijdag om 18 u. Vanaf deze leeftijd wordt er al meer gespecialiseerd: er is een spurtgroep, een afstandsgroep en een recreatieve groep. De keuze gebeurt in overleg met de trainers en er kan ook in meerdere groepen getraind worden. 

Op zondag worden er thematrainingen georganiseerd (om 10.30 u voor iedereen vanaf miniem en ouder).

Wil je als ‘jogger’ ook eens interval trainen? Dan kan dit op dinsdag om 20u30. Meer info hierover vind je onder de rubriek  ‘de club – recreanten’.

Graag meer informatie? Contacteer zeker iemand van het bestuur. Gegevens te vinden op deze website.

Show More
Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/9/3/b/acpegasus.be/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/jannah/framework/classes/class-tielabs-filters.php on line 320

Related Articles

Check Also

Close
Close
Close