CompetitielopersPiste

Meeting Herentals 1/05/2012

De atletiekzomer is aangebroken,  de eerste meetings zijn een feit, en jawel onze website in een nieuwe kleedje. Dit vraagt toch om een testje, niet?

In de uitslagen van Duffel, Kessel-lo en Meise zijn sterke prestaties te vinden en dus proficiat aan heel wat Pegasussers. Arne en Jeroen trokken hun spikes zelfs 2 keer aan. Na hun PK waren ze op 1 mei ook present op de prijzenmeeting in het mooie Netepark te Herentals. Vooreerst proficiat aan de organisatoren, hun uurschema verliep stipt dankzij het toepassen van uitsluitend voorinschrijvingen. Atleten konden zich perfect opwarmen met prima prestaties tot gevolg. Wat wil je nog meer? Toch was het even slikken voor Arne bij het aanmelden. Hij moest immers aantreden in een snellere reeks door het wegvallen van anderen. De tempomaker ging hierbij de 1ste ronde afwerken in 55sec! ‘Toch niet erg Arne, gewoon uw wagonnetje aanpikken, ge kunt da toch!’ waren de woorden van mental coach Jeroen.  Maar Arne deed meer hoor, hij nam na 100m de 3stek en liep vlot mee tot aan de 600m. In die laatste 200m ging de tegenstand(1 junior en de rest seniors)nog hevig te keer en moest hij logischerwijs wat plaatsen toestaan maar klokte wel af in een nieuw PR van 1’57’’08. Hiermee nestelt Arne zich op de 7de rang allertijden voor cadetten.

Zodus was Jeroen gewaarschuwd voor een snelle 1 ronde in zijn race. Hij moest direct een tandje bijsteken na 100m en kon zo op jacht naar een prima tijd. 1’31’’ met nog 200m te gaan, Jeroen kon nog wat opschuiven en had 2’04’’70 bij de finish.

Deze 2 atleten hebben hun seizoenstart niet gemist hoor!  

Geschreven door Guy, die daar graag met Pegasus eens op weekend wil gaan.

Show More

Related Articles

Close
Close