Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/9/3/b/acpegasus.be/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/jannah/framework/classes/class-tielabs-filters.php on line 320
Veldlopen NG

Cross Cup Relays Berlare

De Cross Cup relays (= aflossing met 3 personen per ploeg) vormen de traditionele start van het winterseizoen. Het is waarschijnlijk de cross met het grootste aantal deelnemers en de moeilijkst te vinden parkeerplaats. Pegasus kon dit jaar 12 ploegen afvaardigen. Iedereen zette zijn beste beentje voor wat resulteerde in mooie prestaties. De benjamins meisjes behaalden een mooie 5de plaats, de pupillen meisjes een 9de plaats. Onze bedrijfsploeg ‘Pick-up Pega’ mocht plaats nemen op het podium. Een uitgebreider verslag met foto’s is te vinden op onze facebookpagina (klikken op het icoontje bovenaan de pagina).

Show More

Related Articles

Close
Close