Warning: Undefined array key "a" in /customers/9/3/b/acpegasus.be/httpd.www/wp/wp-content/themes/colormag/inc/class-colormag-utils.php on line 151

Pegasusloop

De Pegasusloop is een jogging langs licht glooiende, landelijke (verharde) wegen in Steenhuffel. Je loopt langs de hopvelden van brouwerij Palm (Cornet!) en passeert het telefoonmuseum.

Voor de kinderen zijn er drie wedstrijden volgens leeftijd. Er is een podium voor de eerste drie jongens en meisjes van elke wedstrijd. Alle deelnemers ontvangen een mooie naturaprijs. Die zullen ze kunnen afhalen in ’t Zaaltje, tegen afgifte van hun borstnummer (onmiddellijk na hun wedstrijd).
Ook bij de jogging is er een podium voor de mannen en vrouwen, bij elke afstand. Ook hier ontvangen alle deelnemers een naturaprijs, te bekomen tegen afgifte van het borstnummer. Nieuw dit jaar is de 14 km-wedstrijd.
Er is een aanwezigheidstombola voor de deelnemers aan de jogging.

Kinderlopen: voorinschrijving 4 euro, ter plaatse 5 euro

Jogging: voorinschrijving 7 euro, ter plaatse 8 euro

Betalen kan op rekeningnummer BE07 7512 0914 4366  

Voorinschrijving tem 22 maart 2023!
De betaling moet ontvangen zijn voor 25 maart.

Heb je na de loop een hongertje, dan kan je genieten van een overheerlijke pasta. Onze Pegasus pastaboys bereiden de sauzen met uitsluitend verse ingrediënten.

De Pegasusloop is de eerste wedstrijd van het Fitality loopcriterium van Londerzeel (LLC). Wie aan drie van de vier joggings deelneemt ontvangt een extra naturaprijs.
De kleedkamers bevinden zich in taverne Gertrude.

We hopen je te zien op onze wedstrijd.

Inschrijven

inschrijven kan u nog ter plaatse.

Parcours

Pasta bestellen

Bestellen kan nog ter plaatste.

Upcoming Events