Warning: Undefined array key "a" in /customers/9/3/b/acpegasus.be/httpd.www/wp/wp-content/themes/colormag/inc/class-colormag-utils.php on line 151

Crossoverzicht Nov-Dec 2023

Crossoverzicht

In Bonheiden (5/11) konden we 32 enthousiaste Pegasuslopers aanmoedigen. Iedereen zette zijn beste beentje voor en kon met een mooie prijs naar huis gaan. Podiumplaatsen waren er voor Luca Carrein (zilver, pupillen) en Elias Ameye (brons, miniemen). Tibo Pollet behaalde de overwinning bij de benjamins en Victor Mier y Mier werd derde. Helaas voor hen is er bij deze categorie geen podium voorzien.

In Mechelen (11/11) waren er 34 lopers ingeschreven maar jammer genoeg moesten er een paar afzeggen door blessures en valpartijen. De modderliefhebbers konden hier hun hartje ophalen. Luca Carrein werd opnieuw tweede en Lukas Van Assche behaalde de derde plaats bij de seniors.

Geen medailles bij het Belgisch kampioenschap in het modderige Hulshout (19/11) maar wel mooie prestaties van onze atleten.

32 starters in Vilvoorde (25/11). Normaal is dit een goed beloopbaar parcours maar nu was het herschapen in een modderpoel. Podiumplaatsen waren er deze keer voor pupil Luca Carrein (brons), miniem Elisa Glatt (zilver), cadet Fien Van Scheurbeeck (brons) en senior Brent De Wachter (brons).

20 Pegasussers stonden aan de start in Wespelaar (3/12) en zij zorgden voor 5 medailles! Op het tweede trapje van  het podium mochten Elinore Mier y Mier, Luca Carrein en Elisa Glatt plaatsnemen. Brons was er voor miniemen Lore Peerlinck en Elias Ameye. En merk op, deze keer geen modderig parcours.

Upcoming Events