Warning: Undefined array key "a" in /customers/9/3/b/acpegasus.be/httpd.www/wp/wp-content/themes/colormag/inc/class-colormag-utils.php on line 151

Cross Bonheiden

De eerste individuele cross van het seizoen en meteen eentje die gelopen mocht worden in echte cross-omstandigheden: regen, wind en nog eens regen. Waar Bonheiden normaal garant staat voor zon en een razendsnel parcours, werd het vandaag wat natter en glibberiger.

Maar liefst 32 Pegasussers gingen vandaag van start. Bij de kangoeroe meisjes zagen we Lola, Marthe, Julie en Iza aan het werk. Lola kwam helaas ten val en kon hierdoor haar wedstrijd niet verderzetten. We duimen extra hard voor haar dat haar volgende wedstrijd een gelukkiger einde kent! Daan stond er alleen voor bij de kangoeroe jongens, maar deed dat zeer knap en kon mooi vooraan eindigen. Eerstejaars benjamins jongens Tiebe, Lou, Mathis en Briek liepen een prima wedstrijd en ook tweedejaars Luca en Ray brachten het er zeer goed vanaf.

Bij de tweedejaars pupillen meisjes stonden er drie Pegasussers aan de start. Manon liep erg knap naar een tweede plaats en ook Elisa en Lena zetten een mooie prestatie neer, net als hun mannelijke compagnons Elias en Milo. Lore ging bij de eerstejaars miniemen als een speer van start en behaalde op deze manier een schitterende derde plaats. In haar spoor liep ook Marie-Lou een sterke wedstrijd. Bij de tweedejaars gingen Fien, Kaat en Aline van start en alle drie deden ze dat prima. Onze miniemen-mannen Lars en Sander gaven elkaar geen duimbreed toe en uiteindelijk kon Lars net voor Sander eindigen. Ella-Louise was onze enige cadet, maar ze verdedigde onze kleuren met verve!

Patrice liep een attente wedstrijd bij de masters 50+ en kon met een mooie achtste plaats binnen de top 10 eindigen. Seniore Hannelore verloor de spurt om de vijfde plaats, maar liep mooi als zesde binnen. Bij de senioren mannen waren we getuige van de comeback van Lukas in het veld! Samen met Brent vertrokken ze verstandig voor een 9.3km lange cross. Beide heren schoven doorheen de cross heel wat plaatsjes op en eindigden respectievelijk op een mooie 9de en 14de plaats.

Bij de gemengde wedstrijd mannen junioren en master 50- gingen Milan, Gunter en Philip van start. Junior Milan liep een heel sterke wedstrijd en haalde zo zijn eerste (en vermoedelijk niet de laatste) top 5 van het seizoen binnen! Ook masters Gunter en Philip streden voor elk plekje en zetten een mooie prestatie neer. Laatste wedstrijd van de dag was de korte cross voor heren. Lieven startte sterk, bleef attent strijden en kon zo sterk de top 10 binnensluipen.

Upcoming Events