Warning: Undefined array key "a" in /customers/9/3/b/acpegasus.be/httpd.www/wp/wp-content/themes/colormag/inc/class-colormag-utils.php on line 151

crossen in Drie Fonteinen

Traditiegetrouw staat de cross van Vilvoorde garant voor een pittige cross met stevige hellingen, kort draaien en keren en last-but-not-least een razendsnelle start.

Met 28 Pegasussers aan de start waren we goed vertegenwoordigd. Kangoeroe-meisjes Lola, Marthe, Julie en Aline beten de spits af. En snel daarna volgden bij de jongens Milo en Luca. Leonie en Jasmijn tekenden present bij de benjamins meisjes en deden dat prima! Bij de benjamins jongens waren er maar liefst 88 starters. Mooie reclame voor de jeugdatletiek, maar helaas met wat jammerlijke nevenschade (valpartijen) tot gevolg. Tibo kon hier helaas van meespreken. Twee valpartijen en toch in de top 10 eindigen, dan verdien je een daverend applaus! In zijn reeks konden we ook supporteren voor Timo, Tiebe, Lou, Nathan en Raoul.

De eerstejaars pupillenmeisjes vertrokken al voor een iets langere afstand. Daar had Elinore geen probleem mee. Ze liep naar een misschien iets wat ondankbare, maar vooral heel sterke vierde plaats. In haar reeks liep ook Emma een mooie wedstrijd. Lena en Norah leverden dan weer een stevige prestatie bij de tweedejaars. Door omstandigheden geen pupillen jongens, miniemen meisjes en jongens, dus linea recta naar de cadetten meisjes. De vorm van Ella-Louise groeit elke wedstrijd en ze zette ook dit keer een knappe prestatie neer. Xander en Matisse gingen van start bij de cadetten jongens. Voor Xander de eerste cross bij de cadetten en meteen een mooie top 10 plaats! Ook Patrice wist bij de masters 50+ een top 10 plaats te behalen.

Mooie namen bij de senioren mannen. Met Lukas, Brent, Stan en Lieven stonden er maar liefst vier Pegasussers aan de start. Lukas startte sterk en leek op weg te zijn naar een mooie wedstrijd, maar een pijnlijke kuit stak stokken in de wielen. Veel beterschap Lukas, hopelijk valt het mee! Brent schoof mooi op in de loop van de wedstrijd en zijn supporters konden op het einde zelfs nog genieten van een prangende spurt in zijn groepje. Stan, voor het eerst bezig aan een lange cross in Pegasus-truitje, liep een sterke en verstandige wedstrijd. En ook Lieven trok stevig van leer in een sterk bezette lange cross.

Afsluiten doen we met de junioren en masters mannen. Milan knokte zich mooi in de top 10 bij de junioren en Gunter viel net buiten de top 30 bij de masters. Bij deze ook veel beterschap aan Philip, normaal partner-in-crime van Gunter, maar helaas een tijdje buiten strijd door een blessure.

Graag ook nog een woordje van dank aan de families Willems en Muyshondt voor het opzetten, afbreken en meenemen van de clubtent. Dankzij jullie konden onze atleten zich optimaal voorbereiden voor hun wedstrijd!

Upcoming Events