Warning: Undefined array key "a" in /customers/9/3/b/acpegasus.be/httpd.www/wp/wp-content/themes/colormag/inc/class-colormag-utils.php on line 151

Clubfeest!

Beste leden en familie,

Na twee jaar kunnen we eindelijk mededelen dat ons clubfeest terug kan doorgaan. Wij als Bestuur hopen jullie daar terug talrijk te kunnen ontvangen, om er samen een zeer fijne avond  van te maken. Het clubfeest gaat door in het ‘Gildenhuis’ van Malderen, Kloosterstraat 22 op vrijdag 03 februari 2023.

Noteer dit alvast in jullie agenda!!!!

Voor de nieuwe leden, wat is de bedoeling van het clubfeest:
Gezellig samen te zijn en iets lekkers te eten, evenals de uitreiking van het meeting- en joggingcriterium 2022, de clubrecords en de viering van de kampioenen.

Het buffet voor dit jaar is:

Balletjes in tomatensaus,
Kalkoenstoofpotje,
Witloof, kaas en hesp,
Gyros,
Groenteschotels,
Preipuree, rijst en frietjes, en
Vegetarische lasagne.

Dessert:

pannenkoeken, ijs, chocoladesaus en chocomousse.
Thee/koffie

De prijs: 35 euro/volwassenen en 25 euro/ kind ( tot 12 jaar), All-in (zonder drank)

Jullie zijn welkom vanaf 18u30 voor de receptie in de grote zaal, aangeboden door het bestuur! Om 19u15 mogen wij aanschuiven aan tafel, in de grote zaal. Wij werken met een traiteur, gelieve daarom tijdig aan tafel te gaan! Gelieve in te schrijven VOOR 16 januari 2023 via mail naar iris.van.bever@telenet.be, met vermelding van jullie naam, aantal personen en aantal kindermenu’s.

De reservatie is pas gegarandeerd na de betaling (voor 20 januari2023) op het rekeningnummer van de club:  BE64 9731 8193 5052

Zijn er vragen, dan mogen jullie steeds een mail sturen.

Vele groeten

Iris
(i.o. van Bestuur ACPEGASUS)

Upcoming Events